Groninger Poffert
Poffert is een typisch Gronings streekgerecht. Het is een broodachtig boerengerecht welke je au bain-marie klaarmaakt in een pofferttrommel. Dit lijkt op een tulbandvorm, maar is dan smaller en heeft een deksel. Poffert kan als lunch gegeten worden, maar is eigenlijk een warme maaltijd. Héérlijk met gesmolten boter en bruine suiker. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |