Halve kreeft met gesmolten boter
Op zoek naar een bijzonder voorgerechtje om te serveren met het kerstdiner? Deze halve kreeft met een dressing van gesmolten boter is zeker een aanrader. Het ziet er erg luxe uit en is daarnaast helemaal niet zo super ingewikkeld om klaar te maken. Serveer de kreeft met een half citroentje, garneer met wat extra peterselie en smullen maar! Mocht je liever voor het hoofdgerecht kreeft kiezen, kies dan voor één kreeft per persoon of maak een Surf & Turf door er rood vlees bij te serveren.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |