Hangop met geroosterde rabarber

Hangop met geroosterde rabarber

Ingrediënten

4 personen

In de lente worden we verwend met de mooiste producten van Nederlandse bodem. Denk aan asperges, de eerste aardbeien en natuurlijk rabarber. Met rababer kun je naast zoet ook heerlijke hartige chutney maken door de rabarber vooraf te roosteren in de oven met ahornsiroop, kruidnagel en kaneel. En laat dat nu net lekker zijn in combinatie met hangop. Eindig met een laagje verse aardbeien in stukjes en serveer direct. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.