Hangop met geroosterde rabarber

Hangop met geroosterde rabarber


In de lente worden we verwend met de mooiste producten van Nederlandse bodem. Denk aan asperges, de eerste aardbeien en natuurlijk rabarber. Met rababer kun je naast zoet ook heerlijke hartige chutney maken door de rabarber vooraf te roosteren in de oven met ahornsiroop, kruidnagel en kaneel. En laat dat nu net lekker zijn in combinatie met hangop. Eindig met een laagje verse aardbeien in stukjes en serveer direct. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.