Hartige havermouttaartjes met geitenkaascrème en biet

Hartige havermouttaartjes met geitenkaascrème en biet


Van deze hartige havermouttaartjes met geitenkaascrème en biet, kun je gewoon snoepen zonder dat je het idee krijgt dat er meteen wat kilootjes aan zitten. Door râs el hânout aan het deeg toe te voegen, het goed door te kneden en het vormpje niet te dik te bekleden, krijg je een heerlijk (bijna) krokante bodem. Verdeel het geitenkaasmengsel over de bodems, leg er een aantal stukken biet in en bestrooi met de peterselie. Rasp er voor het serveren nog wat sinaasappel overheen en het genieten kan beginnen. Enjoy. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Emma Herlaar
  • Rigtsje van der Wal
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.