Hartige madeleines met Parmezaanse kaas

Hartige madeleines met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Een Madeleine is een kleine schelpvormige cakeje afkomstig uit Frankrijk. Deze hartige variant met zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas is weer even anders, maar ook ontzettend lekker. Perfect als tussendoortje, maar ook lekker om te serveren bij de borrel. En nog een pluspuntje: ze hoeven ook maar heel kort in de oven. Bon appetit!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Speculaas madeleines
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Chocolade madeleines
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Madeleines
 1
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.