Hartige taart met tomaat en Hüttenkäse

Foody Redactie


Hartige taarten zijn heerijk en super gemakkelijk om te maken. Zo ook deze hartige taartjes met tomaat, lente-ui, oregano en Hüttenkäse. De geraspte kaas die doorgaans wordt gebruikt in een hartige taart, is dit keer vervangen voor Hüttenkäse. Hüttenkäse is licht, lager in vet dan andere vergelijkbare kazen en is door de neutrale smaak goed te combineren met andere ingrediënten. Resultaat? Een lekker fris, hartig taartje. Geniet ervan.  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Bart van der Helm
  • Jeanne Van Beilen-van Oosten
  • Louise Van Der Kelen
  • Pmc1992
  • Hüttenkäse
  • Tania van Huik
  • Isabel de Bruijn
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.