Havermout met stoofpeer
Mmm, winterse havermout met stoofperen. De peren kun je koud eten in combinatie van de warme pap. De peren moeten in totaal 1,5 uur garen op een zacht vuur. Nadat ze gemaakt zijn kunnen ze een dag of 3 bewaard blijven. Omdat er gebruik wordt gemaakt van cranberrysap, hoef je geen suiker toe te voegen aan de peertjes. Ze zijn heerlijk zoet. In combinatie met de havermout heb je een heerlijk winters ontbijtje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |