Havermout met stoofpeer

Havermout met stoofpeer – 30 days of Veggies


Mmm, winterse havermout met stoofperen. De peren kun je koud eten in combinatie van de warme pap. De peren moeten in totaal 1,5 uur garen op een zacht vuur. Nadat ze gemaakt zijn kunnen ze een dag of 3 bewaard blijven. Omdat er gebruik wordt gemaakt van cranberrysap, hoef je geen suiker toe te voegen aan de peertjes. Ze zijn heerlijk zoet. In combinatie met de havermout heb je een heerlijk winters ontbijtje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
  • Arnella Miedema
  • Quirine ten Kate
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.