Havermoutpap met pindakaas
Dol op havermout, maar vind je het opzichzelf nogal saai als ontbijtje? Maak dan eens deze versie met banaan en pindakaas én kokos. Super gemakkelijk om te maken en ook nog eens mega lekker. Kook de havermout gaar, schenk in een kom en garneer met banaan, pindakaas, amandelschaafsel en kokosrasp. Word dit je nieuwe favoriete ontbijtje? Enjoy!
Dit receptje is Voedselzandloperproof.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |