Havermoutpap met warme anijs peer & hazelnoten

Havermoutpap met warme anijs peer & hazelnoten


Ben je dol op havermout maar begin je je dagelijkse papje met appel en kaneel een beetje zat te worden? Slechts 3 basisingrediënten zijn er maar nodig om je dagelijkse havermoutpapje een beetje op te pimpen. Een vorm van havervlokken, (plantaardige) melk en een topping naar keuze is namelijk all you need. En met deze basisingrediënten en wat smaakmakers tover je je eerst zo simpele papje om tot heerlijke havermoutpap met warme anijs peer en geroosterde hazelnoten. Ontzettend simpel om te maken en zó lekker! Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kris Timmerman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.