Hazelnoot-vijgenbrood

Hazelnoot-vijgenbrood


Dit brood is vol van smaak doordat er eerst een voordeeg wordt gemaakt. De sappige en licht zoete vijgen in combinatie met de bite van de hazelnoten zorgen ervoor dat dit brood een feestje is om te eten. Dit brood past heel goed bij een kaasplankje, maar is ook heerlijk met gewoon een plak kaas of met wat appelstroop. Je kunt het vijgenbrood heel goed invriezen, dus als je het toch gaat maken, bak er dan gelijk een paar extra! Tip: Begin voor dit brood een avond van tevoren.

Voorbereidingstijd: 45 min | Wachttijd: 12 uur + 1 uur | Oventijd: 30-35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Subelack
  • Sandra Langhorst
  • Fabienne Kasbergen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.