Heerlijke saté

De allerlekkerste saté


Er zijn honderden verschillende recepten voor saté, de een nog lekkerder dan de anders. Hoewel het vooral een kwestie van smaak is. Veel proberen en experimenten dus.

 

Leg de prikkers voor het rijgen minimaal een half uurtje in het water. Hierdoor verbranden de houten stokjes minder snel en je krijgt het vlees er makkelijker af na het serveren. Lekker smullen maar! Let op: het vlees moet minimaal twee uur marineren

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Ingrid Koopman
Saté van ossenhaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zelf saté maken
 15
PhilippineLiefde voor Lekkers
Sate Babi
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Varkenshaassaté
 8
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.