Herfstminestrone
Deze heerlijke vegetarische herfstminestrone is in basis koolhydraatarm, al kun je er natuurlijk altijd een aardappeltje of een stuk brood aan toevoegen. De gedroogde paddestoelen, paddestoelenbouillon, kool en bonen geven de soep super veel smaak en vulling. Dus die aardappels of brood heb je eigenlijk niet eens nodig. Mocht je daar nou wel heel veel zin in hebben, maak dan brood met gegratineerde kaas.
Let op: als je geen bonen uit blik gebruikt, houd dan rekening de week en kooktijd van de bonen.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |