Hollands leghaantje met kruidenrub

Hollands leghaantje met kruidenrub


Een leghaan is het broertje van de vrouwelijke legkip. Het vlees van de leghaan is stevig van structuur en heeft een mooie, lichtroze kleur. Perfect om te stoven of te garen op de barbecue, óf om te roosteren in de oven zoals in dit recept. Smeer de leghaan in met een heerlijke kruidenrub en rooster deze in de oven samen met zoete aardappel en venkel. Yum! 

Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 50 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.