Hollands leghaantje met kruidenrub

Hollands leghaantje met kruidenrub

Ingrediënten

4 personen

Een leghaan is het broertje van de vrouwelijke legkip. Het vlees van de leghaan is stevig van structuur en heeft een mooie, lichtroze kleur. Perfect om te stoven of te garen op de barbecue, óf om te roosteren in de oven zoals in dit recept. Smeer de leghaan in met een heerlijke kruidenrub en rooster deze in de oven samen met zoete aardappel en venkel. Yum! 

Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 50 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.