Homemade Babi Pangang

Homemade Babi Pangang

Ingrediënten

4 personen

Heb je altijd al eens zelf Babi Pangang willen maken? Dit heerlijke recept bestaat uit twee onderdelen. Het recept begint met het voorbereiden van de marinade. Vervolgens worden de varkenslappen geserveerd met een heerlijke saus met onder andere sambal, gember, knoflook en bastardsuiker. Let op: Laat het vlees minimaal een paar uur marineren in de koelkast.

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Mijn go-to snelle bami VIDEO: Snelle bami
Alcoholvrije Sangria Alcoholvrije Sangria
Rijstsalade met geitenkaas en granaatappel Rijstsalade met geitenkaas en...
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • sam.sam
  • Smitr76
  • L.bakkernes
  • Sylvia Willemsen
  • PvdZ
  • Cobi.
  • Diana Dammer
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Alleblasmaaike
  • Esmée Kramer
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap
 15
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Babi Ketjap
 17
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 28
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Babi Ketjap
 9
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.