Homemade Babi Pangang

Homemade Babi Pangang


Heb je altijd al eens zelf Babi Pangang willen maken? Dit heerlijke recept bestaat uit twee onderdelen. Het recept begint met het voorbereiden van de marinade. Vervolgens worden de varkenslappen geserveerd met een heerlijke saus met onder andere sambal, gember, knoflook en bastardsuiker. Let op: Laat het vlees minimaal een paar uur marineren in de koelkast.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Wibbe van der Terp
  • Smitr76
  • L.bakkernes
  • Sylvia Willemsen
  • PvdZ
  • Cobi.
  • Diana Dammer
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Alleblasmaaike
  • Esmée Kramer
Makkelijke Maaltijd: Babi Pangang
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Bali Kookles: Deel 1 – Babi Ketjap
 14
The Lion KitchenThe Lion Kitchen
Babi Ketjap
 18
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
OMF’s Studentenkeuken: Simpele Kip Ketjap
 28
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Babi Ketjap
 10
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.