Hot Cross Buns

Hot Cross Buns

Ingrediënten

Hot Cross Buns zijn heerlijk zoete broodjes afkomstig uit Australië. De zoete broodjes worden voornamelijk met Pasen gegeten en zijn daarom erg populair op het moment.  Bestrijk de rozijnenbroodjes met wat gesmolten roomboter of abrikozenjam als ze uit de oven komen. De Hot Cross Buns zijn nog lekkerder met een flinke lik roomboter.  Let op: Het deeg moet ongeveer 3 kwartier tot een uur rijzen. Het deeg is bruikbaar als het in volume is verdubbeld!

 

Favoriet recept van

  • L.bakkernes
  • Esmée Kramer
Hot Cross Buns
 2
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Hot Cross Buns met kaas
 3
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Hot cross buns
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Cinnamon buns
 11
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Triple Oreo buns
 1
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.