Hot Cross Buns

Hot Cross Buns


Hot Cross Buns zijn heerlijk zoete broodjes afkomstig uit Australië. De zoete broodjes worden voornamelijk met Pasen gegeten en zijn daarom erg populair op het moment.  Bestrijk de rozijnenbroodjes met wat gesmolten roomboter of abrikozenjam als ze uit de oven komen. De Hot Cross Buns zijn nog lekkerder met een flinke lik roomboter.  Let op: Het deeg moet ongeveer 3 kwartier tot een uur rijzen. Het deeg is bruikbaar als het in volume is verdubbeld!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • L.bakkernes
  • Esmée Kramer
Hot Cross Buns
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 1
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 10
Foody redactieFoody redactie
Triple Oreo buns
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.