IJstaart met karamel en chocolade

IJstaart met karamel en chocolade

Ingrediënten

Deze ijstaart met karamel en chocolade is geweldig om te maken en een feest om te eten! Het romige vanille-ijs wordt afgewisseld door laagjes karamel en knapperige chocolade. Het ijs maak je zelf en dat is niet eens zo heel moeilijk. Dit ijs maak je namelijk zonder ijsmachine of andere moeilijke apparaten. Het enige dat je nodig hebt is een (hand)mixer en een cakeblik. Doordat je het dessert al helemaal van te voren moet klaarmaken heb je geen stress meer op de dag van het diner zelf. Ideaal! Voorbereidingstijd: 25 min | Vriezen: 1 nacht 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • sam.sam
  • Foody redactie
Feestelijke ijstaart
 2
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Oreo IJstaart
 7
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Kerstdessert: Zelfgemaakte Viennetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.