Indonesische Rendang
Rendang is een heerlijk zacht vleesgerecht uit de Indonesische keuken. In Indonesie is dit gerecht echt een feestmaal. Rendang is heerlijk in combinatie met Pandanrijst, gefruite uitjes en cashewnoten. Het vlees is vrij mild van smaak dankzij de kokosmelk, en het is dan ook heerlijk om daarbij pittige Sajoerboontjes te serveren. Ik maakte gebruik van een pakje Boemboe voor Rendang mix, maar je kunt het ook heel gemakkelijk zelf maken met de juiste kruiden. Zeker het proberen waard. Eet smakelijk! Voorbereidingstijd is zo'n 30 minuten, het vlees heeft nog ongeveer 1,5 uur nodig om te stoven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |