Indonesische Rendang

Indonesische Rendang

Ingrediënten

4 personen

Stoofvlees is echt altijd lekker, en vandaag maak ik er een Indonesische versie op genaamd rendang. Dit Indonesische stoofpotje maak je door rundvlees zo'n 2,5 uur te garen in een mix vankokosmelk, knoflook, uien, en heel veel lekkere kruiden zoals laurier, gember, citroengras (sereh) en kurkuma. Heerlijk op een koude dag, en dan vooral met sajoer boontjes en rijst.

 

Favoriet recept van

  • Martinathomas69
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Arnella Miedema
  • pritaeas
  • Ineke Elzendoorn
  • Katja Cocco
  • Esmée Kramer
  • Suzanne van den Berg
  • Wil Banda
Indonesische Sajoer boontjes
 18
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pepesan Ikan, oftewel Indische hete makreel
 4
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Boemboe bali
 4
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.