Indonesische Sajoer boontjes
Met dit recept maak je Indonesische Sajoer boontjes. Sajoer is een nat groentegerecht, wat lekker is om als bijgerecht te eten bij bijvoorbeeld Rendang. Het is dus een vrij natte saus, maar als je dit eet in combinate met wat rijst of bij Rendang is dat erg lekker en nog gezond ook! Al in 20 minuutjes heb je dit simpele bijgerechtje bereid. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |