Indonesische Sajoer boontjes

Indonesische Sajoer boontjes

Ingrediënten

4 personen

Met dit recept maak je Indonesische Sajoer boontjes. Sajoer is een nat groentegerecht, wat lekker is om als bijgerecht te eten bij bijvoorbeeld Rendang. Het is dus een vrij natte saus, maar als je dit eet in combinate met wat rijst of bij Rendang is dat erg lekker en nog gezond ook! Al in 20 minuutjes heb je dit simpele bijgerechtje bereid. Eet smakelijk!

 

Favoriet recept van

  • Krammertje
  • Arnella Miedema
  • pritaeas
  • Annabel Keesmaat
  • Anja Van de Wetering
  • Katja Cocco
  • Wwemama Jansen
  • Suzanne van den Berg
  • Janneke Klerk
  • Cindy Osterop
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.