Italiaans gevulde paprika met paprika, basilicum en pesto

Italiaans gevulde paprika

Ingrediënten

4 personen

Deze gevulde paprika's met een italiaans tintje door de pesto, mozzarella en pijnboompitten zijn heerlijk en echt super snel en makkelijk te maken. Bak de gesnipperde uitjes samen met het gehakt en de champignons. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Vul de paprika’s met het gehakt mengsel. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de gevulde paprika’s. Bestrooi met pijnboompitten en zet ongeveer een half uur in de oven. That's it! Serveer er eventueel nog rijst of gebakken aardappeltjes bij. Enjoy!

 

Favoriet recept van

  • Nieta Salfischberger
  • Sandra Schaak
  • Judith Romijn
  • Muriël Moraal
  • Sofie Geronimo
  • Evelien van der Laan
  • Michelle Aerts
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.