Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje

Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje


Deze amuses zijn echt heerlijk in al hun eenvoud: rood, wit en groen in een glaasje, en dat maak je met een zelfgemaakte pesto, een mozzarellamousse en een pomodorisaus. Voor deze drie laagjes gebruik je de mooiste ingrediënten die je kunt vinden: verse pomodori-tomaten buffelmozzarella, mooie Parmezaanse kaas, knoflook, verse basilicum en romige slagroom. Klinkt toch om je vingers bij af te likken? 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Gourmand
  • Jolien Vervoort
  • Bertien Damhuis
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.