Italiaanse citroentaart met knapperige korst

Italiaanse citroentaart met knapperige korst


In Italië zijn ze koning op het gebied van citroentaart bakken. Echt, wat zijn die taarten daar goddelijk! Een heerlijk knapperige bodem gevuld met een romig citroenmengsel, zó lekker! Tijd dus om net zo'n Italiaanse citroentaart te bakken met knapperige korst. Laat de citroentaart volledig afkoelen en bestrooi met poedersuiker voordat je gaat serveren. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 30 minuten, Oventijd: 75 minuten

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Eric Koch
  • Jasper Raets
  • Naomi Van de Pol
  • Martine Steenbergen
  • Renata Hamsikova
  • Annemiek van 't Hof
  • Arnella Miedema
  • Pmc1992
  • Femke Zeilinga
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.