Italiaanse citroentaart met knapperige korst

Italiaanse citroentaart met knapperige korst

Ingrediënten

In Italië zijn ze koning op het gebied van citroentaart bakken. Echt, wat zijn die taarten daar goddelijk! Een heerlijk knapperige bodem gevuld met een romig citroenmengsel, zó lekker! Tijd dus om net zo'n Italiaanse citroentaart te bakken met knapperige korst. Laat de citroentaart volledig afkoelen en bestrooi met poedersuiker voordat je gaat serveren. Geniet ervan. Voorbereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 30 minuten, Oventijd: 75 minuten

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • Martine Steenbergen
  • Renata Hamsikova
  • Annemiek van 't Hof
  • Arnella Miedema
  • Pmc1992
  • Femke Zeilinga
  • Foody redactie
  • Jacolien van Bemden
  • Louise Van Der Kelen
Italiaanse citroentaart
 16
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Appeltaart
 3
PhilippineLiefde voor Lekkers
Frisse citroentaart
 2
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Blueberry cheesecake
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.