Italiaanse kippendijen
Kippendijen zijn super en nog lekkerder zijn ze met dit receptje voor Italiaanse de Italiaanse variant. Super gemakkelijk om te maken. Je hakt de kruiden fijn, mengt ze met wat uitgeperste citroensap, knoflook, een scheutje witte wijn en wat olijfolie. Verdeel dit mengsel over kip, schuif deze de oven in en je hebt er voorlopig even geen omkijken meer naar. Serveer met een frisse salade of wat groente en je hebt een top maaltje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |