Italiaanse linzensalade
Nog even nazomeren? Dat gaat prima met deze Italiaanse linzensalade. Salades kunnen het hele jaar door gegeten worden. Helemaal als je zoiets voedzaams als linzen toevoegt. Dat geeft lekker veel body aan een salade. Marineer de tomaatjes van tevoren voor wat extra smaak in wat kruiden, knoflook, olie en azijn. Je kunt de salade lauwwarm of koud eten.
Tip: maak meteen extra veel, dan heb je de volgende dag een lekkere lunch.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |