Italiaanse salsa verde
Salsa Verde is een koude saus welke voornamelijk bestaat uit groene kruiden. En er is bijna niets wat zoveel verschilt als een Salsa Verde. Je hebt de Mexicaanse met pepers, de Franse met dragon en citroen, de Duitse met eieren en de Italiaanse versie. Eén ding heeft de saus gemeen… hij is groen! Deze Italiaanse salsa verde is super makkelijk om te maken en bestaat o.a. uit basilicum, munt, peterselie, kappertjes, knoflook en ansjovisfilet. Heerlijk om te serveren bij witvis, of kip, maar is ook goed te combineren met rund.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |