Jamie’s Sticky Merguez

Jamie’s Sticky Merguez


Bij marmelade denk je waarschijnlijk vooral aan een beschuitjes als onbijtje of een schepje door de yoghurt. In dit leuke recept geeft de marmelade een heel andere functie. Door de marmelade te mengen met pittige saus ontstaat er een heerlijke marinade. Als je er vervolgens worstjes mee bestrijkt alvorens ze in de oven te bakken onstaat er een heerlijke sticky laagje. Zalig met geroosterde tomaatjes en een frisse salade. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.