Japanse vispakketjes uit de oven

Japanse vispakketjes uit de oven


Vispakketjes uit de oven zijn de ideale manier om vis te bereiden. Doordat je de mootjes zalm in het aluminiumfolie vouwt blijft het vocht in de pakketjes en droogt de vis dus nooit uit. Daarbij trekken de smaken van de gember en andere smaakmakers extra goed in de vis. Geserveerd met een lekkere salade en wat rijst heb je een volledige maaltijd. 

Let op: de vis en gamba's moeten minimaal 30 minuten marineren

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Maryann.madh
  • Sjors de Jong
  • Irene van Waarde
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.