Kaasstengels van Bladerdeeg

Kaasstengels van Bladerdeeg

Ingrediënten

Ik houd van simpel, en dit hapje is echt supersimpel! Je neemt wat bladerdeeg, een restje kaas en binnen no time heb je een heerlijk hapje op tafel. Ik heb ze nu met geraspte belegen kaas gemaakt, maar je kunt ook Parmezaan gebruiken of geraspte geitenkaas. Om er een extra touch aan te geven, strooide ik er nog wat oregano over and that’s it. Easy peasy!

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Sabine Hoogkamer
Snelle kaasstengels
 3
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Bladerdeeg kaasstengels
 7
Laura's BakeryLaura's Bakery
Feestelijke Soepstengels
 2
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Kaaskoekjes
 9
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.