Kaasstengels van Bladerdeeg

Kaasstengels van Bladerdeeg


Ik houd van simpel, en dit hapje is echt supersimpel! Je neemt wat bladerdeeg, een restje kaas en binnen no time heb je een heerlijk hapje op tafel. Ik heb ze nu met geraspte belegen kaas gemaakt, maar je kunt ook Parmezaan gebruiken of geraspte geitenkaas. Om er een extra touch aan te geven, strooide ik er nog wat oregano over and that’s it. Easy peasy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Sabine Hoogkamer
Snelle kaasstengels
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Muffins met citroen en bramen
 6
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 10
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.