Kabeljauw en Papillote

Kabeljauw en Papillote


Na een lange dag geen zin om uitgebreid te koken, maar wil je toch iets gezonds op tafel zetten. Maak dan deze kabeljauw en papillote eens klaar. Kabeljauw, knoflook, zongedroogde tomaten, peterselie en citroen is wat je nodig hebt om dit lekkere visje te bereiden. Pak een stuk bakpapier en leg de kabeljauw hierop. Bestrooi deze met peper en zout en pers een beetje citroensap over de vis. Leg de teentjes knoflook en de zongedroogde tomaatjes bij de vis en vouw het pakketje dicht. Schuif het visje in de oven voor zo'n 15 min et voilà! Serveer met wat aardappeltjes en/of een salade. Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Mkostense
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Kabeljauw uit de oven
 25
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.