Kabeljauw en papilotte

BBQ: Kabeljauw en papilotte

Ingrediënten

4 personen

Nu het echt zomer begint te worden en de barbecue dan echt aan kan, is het weer tijd voor een heerlijk visgerechtje van de barbecue. Kabeljauw en papillote om precies te zijn. Op deze manier bereid je de vis samen met een aantal smaakmakers in een pakketje van bakpapier. Drie simpele ingrediënten die het stukje vis een heerlijke frisse smaak geven. In dit geval citroen, rozemarijn en tomaat. Door het en papillotte te bereiden droog de vis niet uit en is het erg smaakvol. Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Ria Tingen
Dorade en papilotte
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Pangafilet en papillotte
 5
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.