Kabeljauw met een korstje
Voor een lekker stukje vis kun je me echt wakker maken. Vooral als het een knapperig korstje heeft zodat het zacht is van binnen maar krokant van buiten. Heerlijk! Dit keer maakte ik dat knapperige korstje zelf, met pesto en broodkruim welteverstaan. Dat smeer je royaal over een kabeljauwfileetje en daar gaat nog wat citroensap,olijfolie, peper en zout bij. Thats it. Een lekker licht gerecht dat wel heerlijk vol van smaak is: kijk, zo zien we het graag!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |