Kabeljauw met olijventapenade

Kabeljauw met olijventapenade

Ingrediënten

Op zoek naar een lekker hapje om te severen bij de borrel? Dan is dit tapashapje van stukken gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham zeker een aanrader. Super gemakkelijk om te maken en het ziltige van de serranham is heerlijk in combinatie met de olijventapenade. Geniet ervan. 

 

Favoriet recept van

  • Peter En Nicolle Weijs
  • Marcel van Lente
  • Christina Goudriaan
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kabeljauw uit de oven
 25
Eat.Run.Love.Eat.Run.Love.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.