Kaiserschmarren
Deze heerlijke kaiserschmarren brengen je per direct in wintersport sferen. Het recept lijkt erg op dat voor een reguliere pannenkoek. Het grote verschil zit hem in het apart kloppen van de eiwitten en het uit elkaar trekken van de pannekoek vlak voordat deze klaar is. Deze stukjes bak je nog even kort krokant. Serveer de kaiserschmarren met appelmoes en poedersuiker.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |