Kaiserschmarrn met abrikozencompote
Kaiserschmarrn is een Oostenrijkse variant op de pannenkoek, maar dan veel luchtiger door de toevoeging van stijf geklopte eiwitten. Traditioneel is het een dessert, maar net zo lekker is het om dit gerechtje als ontbijt te serveren. Laat de stukjes Kaiserschmarrn nog even karameliseren in boter, serveer met wat abrikozencompote en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |