Kaneel bavarois met cantuccinicrumble

Foody Redactie


Deze kaneelbavarois met cantuccinicrumble maakte ik voor mijn tweemaandelijkse kookclubje. Eigenlijk hoort de bavarois met melk bereidt te worden, maar die had ik helaas even niet, dus heb ik het met slagroom gemaakt. De cantuccini hoort normaal gesproken met amandel, maar ook daar zat even een foutje in de regie, dus kwamen er hazelnoten aan te pas. Foutjes, maar wel heel erg goedgelukte foutjes... OEF! Wat ontzettend lekker! Je bent even bezig, maar het is het dubbel en dwars waard.

 

Laat je trouwens niet afschrikken door de grote hoeveelheden suiker en slagroom: het is voor 10 personen! Ben je dus met een kleiner groepje, dan kun je de hoeveelheden gewoon verkleinen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.