Kaneel bavarois met cantuccinicrumble

Kaneel bavarois met cantuccini crumble – Kookclub!

Ingrediënten

10 personen

Deze kaneelbavarois met cantuccinicrumble maakte ik voor mijn tweemaandelijkse kookclubje. Eigenlijk hoort de bavarois met melk bereidt te worden, maar die had ik helaas even niet, dus heb ik het met slagroom gemaakt. De cantuccini hoort normaal gesproken met amandel, maar ook daar zat even een foutje in de regie, dus kwamen er hazelnoten aan te pas. Foutjes, maar wel heel erg goedgelukte foutjes... OEF! Wat ontzettend lekker! Je bent even bezig, maar het is het dubbel en dwars waard.

 

Laat je trouwens niet afschrikken door de grote hoeveelheden suiker en slagroom: het is voor 10 personen! Ben je dus met een kleiner groepje, dan kun je de hoeveelheden gewoon verkleinen.

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.