Kaneelbroodjes met vanille frosting
Smeuïge kaneelbroodjes voor bij het ontbijt, heerlijk op een laag karamel en overgoten met vanille frosting. Yum!! Het is zo'n ontzettende aanrader! Het deeg is zelfgemaakt en dat is echt heel goed te doen. Je moet er wel wat tijd voor uittrekken, want het deeg moet twee keer één uur rijzen. Maar echt, dat is het zeker waard! Heb je daar 's ochtends allemaal geen zin in? Maak een deel dan de avond van te voren, zet het in de koelkast en laat de laatste rijs in de ochtend plaatsvinden. Je hoeft ze daarna alleen nog in de oven te schuiven. Geniet ervan!
Bereidingstijd: 30 min | Rijzen: 120 min | Oventijd: 20-25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |