Karamelslof

Karamelslof - recept


Het leuke van sloffenbodems is dat je ze op heel veel verschillende manieren kunt garneren. Met room en fruit of zoals bij deze variant met karamel. De knapperige bodem met daarop de smeuïge karamel en de luchtige karamelslagroom zijn perfect in harmonie! Deze karamelslof is zó lekker! Tip: Begin een dag van tevoren met het maken van de karamelslagroom en de smeuïge karamel. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.