Kastanje vulling: met of zonder kalkoen
Ken je dat? Niet weten wat te maken voor het kerstdiner en twee dagen van tevoren pas met een beslissing te komen? Kalkoen it is! Met kastanjevulling wel teverstaan. Je kunt ervoor kiezen de kastanjevulling in de kalkoen te bereiden, maar het kan ook heel goed apart in een ovenschaal. Het kost even wat tijd, maar het resultaat mag er zijn: het was heerlijk!
Er staan twee bereidingen van de kastanjevulling op de blog. Zowel de bereiding van de vulling in de kalkoen, als die in de ovenschaal.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |