Kerstpavlova

Kerstpavlova

Ingrediënten

8 personen

Met een heerlijke topping van bosvruchten zorgt deze kerstpavlova voor een spetterende afsluiting van je diner. Als je wilt dat je pavlova echt spierwit wordt (en blijft) dan kan je het schuim beter heel laten lang drogen in paats van bakken. Verdeel voor het serveren de slagroom over de afgekoelde pavlova en bedek deze met de rode vruchten. Bestuif de pavlova licht met poedersuiker en smullen maar. Enjoy!

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Christianne van Kessel
Frambozen roomijs
 6
Laura's BakeryLaura's Bakery
Appeltaart ijshoorntjes
 5
Laura's BakeryLaura's Bakery
Raspberry fool (frambozentoetje)
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Please fix..
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.