Kerstpavlova

Kerstpavlova


Met een heerlijke topping van bosvruchten zorgt deze kerstpavlova voor een spetterende afsluiting van je diner. Als je wilt dat je pavlova echt spierwit wordt (en blijft) dan kan je het schuim beter heel laten lang drogen in paats van bakken. Verdeel voor het serveren de slagroom over de afgekoelde pavlova en bedek deze met de rode vruchten. Bestuif de pavlova licht met poedersuiker en smullen maar. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Christianne van Kessel
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.