Kipfilet gevuld met geitenkaas en tijm

Foody Redactie


Een hoofdgerecht maken voor een gezelschap is, tenminste dat vind ik, niet makkelijk. Mensen hebben er toch op de een of andere manier een hoge verwachting bij, het moet voor mezelf ook weer niet te ingewikkeld zijn, maar toch ook niet standaard. Kip leek me prima, want dat lust immers iedereen. Maar zo'n saai stukje kipfilet? Daarom een kipfiletje gevuld met geitenkaas en tijm, gewikkeld in ham en daarbij een honingjus. Dat is een kipfilet vol van smaak. Een toppertje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.