Kippensoep
Op sommige dagen heeft een mens een flinke kop heerlijke kippensoep nodig. Gebruik voor dit gerecht een lekkere dikke soepkip en houdt de kipfilets apart en voeg deze op het eind pas toe. Hierdoor blijft het vlees lekker mals. Breng de soep op smaak met maggi(blad) en nootmuskaat. Serveer ik een mooi diep bord met een plak geroosterd spelt- of zuurdesembrood.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |