Kipspiesjes met kruidenmayonaise
Kipspiesjes, heerlijk! Als hapje, als lunch, kleine spiesjes als voorgerecht, op de barbecue.. Kipspiesjes zijn altijd lekker. Zo ook deze. Laat de kipfilet blokjes eerst voor minimaal 30 minuten marineren in een marinade van azijn, olie, rode peper en wat zout. Rijg de kipfilet vervolgens aan satéprikkers en grill ze in zo'n 6 minuten gaar. Serveer ze met een wat citroenmayonaise en eventueel met een heerlijk frisse salade. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |