Kleine tartelettes met chocolade, framboos en lavendel

Kleine tartelettes met chocolade, framboos en lavendel


Deze kleine tartelettes gevuld met een lekkere framboos-chocoladepasta met lavendel zijn heerlijk en doen het goed bij een high-tea. Deze tartelettes zijn niet heel moeilijk om te maken, maar het kost wel even wat tijd omdat het deeg tijd nodig heeft om te rusten. Maar, dit alles is het zeker waard. Decoreer de tartelettes eventueel met wat verse frambozen, gesuikerde viooltjes of lavendel. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 30 min | Koeltijd: 90 min | Oventijd: 10-15 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.