Knoflook borrelbrood met verse kruiden

Weekendbites: Knoflook borrelbrood met verse kruiden


Knoflook borrelbrood met verse kruiden. Klinkt heerlijk toch? En deze borrelsnack is hartstikke simpel en snel om te maken. Voor dit knoflook borrelbrood kun je zowel vers of goed afbakbrood gebruiken (bak het brood dan eerst af voordat je het verdere recept volgt). Verder heb je niet meer nodig dan boter, verse tijm, rozemarijn, olijven en natuurlijk knoflook. Knoflookboter maken, over het brood smeren en in de oven en de borrel kan beginnen! 
Oventijd: 30 min + 15 min + 5 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Domini Paardekooper
  • Cj.de.groot
  • Laurentina van Kinderen
  • Nightowl
Muffins met citroen en bramen
 13
Foody redactieFoody redactie
Breekbrood met gebakken camembert
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 22
Foody redactieFoody redactie
VIDEO: Pizza borrelbrood
 11
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.