Knolselderijgratin met roquefort

Knolselderijgratin met roquefort

Ingrediënten

4 personen

Als je aan knolselderij denkt, denk je al vaak aan een puree. Maar je kunt de knolselderij ook perfect verwerken in een gratin. Een Frans ovengerecht. Het bestaat uit niets meer dan heel dun gesneden groenten die je overgiet met room en met kaas bestrooit. In de oven garen de plakjes groenten, de kaas smelt en van room wordt alles lekker. Toch? Met deze knolselderijgratin ben je ook in een mum van tijd klaar. Het recept is vegetarisch al heel lekker, maar wat uitgebakken spekjes op elk laagje is ook echt een aanrader. Genieten! 

Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min + 20 min 

 

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.