Kokostaart met amandelen en bosbessen

Kokostaart met amandelen en bosbessen

Ingrediënten

Kokos, amandelen en bosbessen: ze vormen een geweldige combinatie in deze kokostaart. Deze kokostaart is supereenvoudig te maken en heerlijk smeuïg. De taart is ook veelzijdig, net zo lekker als warm nagerecht, met wat slagroom erbij, als op kamertemperatuur met een kopje thee. Smullen! Recept is afkomstig uit het boek Sweet van Yotam Ottolenghi en Helen Goh.

Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 50-55 min 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Kokostaart met limoen
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Kokostaart met frambozen
 4
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.