Koreaanse kip met gebakken rijst
De kleverige Koreaanse kip alleen al, zonder de gebakken rijst en de frisse komkommer en wortelsalade, kun je gewoon prima op een schaal leggen en een rondje laten doen bij de borrel. Zo lekker is het! Natuurlijk kun je doordeweeks beter het hele recept maken, de gebakken rijst, die kleverige kip, de salade en de pinda’s er bij. Dat is een stuk gezonder.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |