Kreeft met knoflook, gember en lente ui
Verse kreeft is een feestje op zich. Deze variant met knoflook, gember en lente ui is alleen nog maar beter. Zorg wel dat je echt verse kreeft hebt, dus bestel bij de visboer of breng een bezoekje aan de groothandel. In het geval van kreeften kun je beter kleinere exemplaren hebben. Het vlees van de kleine kreeften is malser dan van de joekels. Smikkelen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |