Krokante kabeljauw met doperwten-knolselderijpuree
Deze krokante kabeljauw met doperwten-knolselderijpuree is echt hemels! En dit recept is ook nog eens super simpel om klaar te maken. Met sjalot en panko maak je een heerlijk krokant korstje voor op de kabeljauwfilets. En terwijl de krokante kabeljauw in de oven staat, kook je de knolselderijpuree gaar en maar je er een heerlijke puree van. Serveer de kabeljauwfilets op een bergje knolselderijpuree en genieten maar.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |