Kruiden ricotta met krokant spek

Foody Redactie


Op zoek naar een lekker voorafje om te serveren met de feestdagen? Deze kruiden ricotta met krokant uitgebakken spek in echt een aanrader. Super simpel om te maken, maar dat maakt dit hapje zeker niet minder lekker. Alles wat je hoeft te doen is het toevoegen van de basilicum, peterselie en citroensap aan de ricotta en het spek krokant te bakken. Neem kleine glaasjes en schep een eetlepel hummus in elk glas verdeel de ricotta eroverheen. Verkruimel het ontbijtspek en steek een stukje in de ricotta. Kind kan de was doen toch? Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.